Baggrundsbillede
You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Tværfagligt fokus

I Viborg mener vi, at børn og unge skal have lys i øjnene og lære at mestre eget liv. Vi arbejder derfor aktivt med at udvikle sunde fællesskaber for dem inden for det visuelle og grønne område.

’Grønne Sammen’ er en fælles indsats, hvor vi skaber grundlaget for en grøn fremtid sammen med de næste generationer.

Vi udnytter og udvikler praksis imellem forskellige uddannelser og kobler kreativitet, medier og digital kultur sammen med sundhedsfremme, læring, bevægelse og udeliv.

Læring og animation

Hos os uddanner vi pædagoger og pædagogiske assistenter inden for dagtilbud, skole- og fritid samt social- og specialområdet. På læreruddannelsen arbejder vi med at fremme børns visuelle kreativitet. Vi har jobs på offentlige og private daginstitutioner, skoler og klubber, hospitalet, specialinstitutioner og i psykiatrien.

Vi har mange specialområder i kommunen, og en del af dem drives af Region Midtjylland. I Viborg finder du mange forskellige jobs inden for både normal- og specialområdet.

Uddannelser

Videregående uddannelser

Uddannelser

Videregående uddannelser

Via Paedagog

Pædagog

360 F 265183061 Nkulfpzgrxbng3rvysnggwi0id7qbmop

Lærer

Erhvervsuddannelser

Erhvervsuddannelser

Pædagogisk Assistent VIA UC (1)

Pædagogisk assistent (VIA)

Karrierebyviborg Gf Paedagogisk Assistent 1000X1000

Pædagogisk assistent (SOSU)

Depositphotos 97848452 Stock Photo Lesson Like This Is A
360 F 265183061 Nkulfpzgrxbng3rvysnggwi0id7qbmop

Arbejde inden for pædagogik og læring

Herunder kan du se en oversigt over virksomheder i Viborg Kommune inden for den pædagogik og læring. Leder du efter noget specifikt, er du meget velkommen til at kontakte os på karriereby@viborg.dk eller 87 87 88 05.

 

Klik her
Generelt2