Baggrundsbillede
You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Motor i den grønne omstilling

Viborg er en af landets største landbrugskommuner både i areal og antal beskæftigede. Udover den primære landbrugssektor er mange af vores virksomheder og arbejdspladser direkte relateret til landbruget via produktion af maskiner, viden, teknologi, fødevarer og rådgivning.

I Viborg uddanner Asmildkloster Landbrugsskole fremtidens landmænd, og Aarhus Universitet arbejder på at skabe grundlag for et højteknologisk landbrug som motor i den omstilling, der skal bremse klimaforandringer, løse biodiversitetskrisen og sikre bæredygtig fødevareproduktion.

Bæredygtig biomasse

I Viborg samarbejder vi om at udnytte bæredygtig biomasse til udvikling af produkter, der i mange tilfælde kan erstatte produkter, som i dag er baseret på kul, olie og naturgas. Udover at være hjemsted for et af verdens førende universiteter inden for landbrug og bioøkonomi, huser Viborg den nationale viden- og erhvervsklynge Food & Biocluster Denmark.

Hos os smelter viden sammen i et økosystem af uddannelser, forskning og virksomheder – og vi sætter retning for fremtidens uddannelser og kompetencer inden for fødevarer og grøn energi.

Uddannelser

Videregående uddannelser

Uddannelser

Videregående uddannelser

Dataanalyse

Dataanalyse

Maskinmesterskolen Billede2

Maskinmester

Animal Science

Dyrevidenskab

Starter i 2024

Agrobiolog

Plante- og fødevarevidenskab

Starter i 2024

Veterinærvidenskab

Veterinærmedicin

Starter i 2024

Erhvervsuddannelser

Erhvervsuddannelser

Gettyimages 1133754959

Landmand

Gettyimages 1156370279

Produktionsleder (overbygning)

Gettyimages 1156370279

Agrarøkonom (overbygning)

Istockphoto 1186929551 612X612

Industrioperatør

Industritekniker Eux

Industritekniker

Vvs Og Energi Eud

VVS- og energispecialist

Sub4 Viborg Dyrlæge
Agrobiolog

Arbejde inden for landbrug og bioøkonomi

Herunder kan du se en oversigt over virksomheder i Viborg Kommune inden for landbrug og bioøkonomi. Leder du efter noget specifikt, er du meget velkommen til at kontakte os på karriereby@viborg.dk eller 87 87 88 05.

Klik her
Animal Science