Baggrundsbillede
You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Mange forskellige jobs

Viborg er en attraktiv handelsby med mange butikker, restauranter og caféer. Vi har derfor mange ansatte inden for handels- og serviceerhvervene, og vi har også en lang række salgsvirksomheder, grossistlagre og bilforhandlere.

Handel- og servicebranchen dækker et bredt felt af forskellige jobtyper lige fra salg, kundebetjening, logistik, regnskab og oplevelsesudvikling til markedsføring og kommunikation. Fællesnævneren for dem alle er at gøre en god forretning og skabe gode oplevelser for kunden.

Gode oplevelser

Vi mener, at det skal være en oplevelse at handle, få god service eller et godt produkt i Viborg. Derfor arbejder vi også hårdt for at skabe gode oplevelser, hvad enten det er store events eller personlig service.

Gennem de seneste år er oplevelser blevet et omdrejningspunkt for byudviklingen og fortællingen om Viborg. Vi har en række forskellige uddannelser, der retter sig mod handel og god service hvad enten, det er inden for butik, restauration, event, salg eller markedsføring.

Uddannelser

Videregående uddannelser

Uddannelser

Videregående uddannelser

EA Dania Markedsføringsøkonom Web

Markedsføringsøkonom

Istockphoto 950986656 612X612

HD – Regnskab og økonomistyring

Erhvervsuddannelser

Erhvervsuddannelser

Business Eud

Business

Butik Eux

Detail

Sport Og Event Management

Event

Handel Eux

Handel

Kok

Kok, smørrebrød og catering

Tjener Eux

Tjener

Kontor Eux
Kok

Arbejde inden for handel og service

Herunder kan du se en oversigt over virksomheder i Viborg Kommune inden for handel og service. Leder du efter noget specifikt, er du meget velkommen til at kontakte os på karriereby@viborg.dk eller 87 87 88 05.

Klik her
Tjener Eux