Baggrundsbillede
You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Gør din karriere grøn

Verden kalder på grøn arbejdskraft. Klima, biodiversitet og grøn omstilling er i fokus. I Viborg har vi uddannelserne, der gør det muligt for dig at sætte handling bag ambitionerne og være med til at skabe en grønnere fremtid for os alle.

Viborg rummer alt fra landbrug, klima og jord til genetik, husdyr og teknologi. Fra 2024 kan du desuden både blive dyrlæge, agrobiolog og læse husdyrvidenskab i Viborg.

Sub4 Viborg 2
Sub1 Grønkarriere Skrald

Grøn uddannelse

Vil du være med til at skabe en grønnere fremtid, så er Viborg det rigtige sted at tage din uddannelse.

Uanset hvilket retning du drømmer om, så har vi uddannelsen til dig.

Se alle uddannelserne her, og vær med til at gøre verden grønnere for os alle.

Grøn karriere

Viborg har en lang række centrale, grønne virksomheder. Gennem Aarhus Universitet Viborg tilbyder vi desuden muligheden for at forske inden for en lang række spændende emner.

Med andre ord kan du være med til at ændre verden én grøn beslutning ad gangen. Læs mere om at skabe din grønne karriere her.

Uddannelser

Uddannelser

Dataanalyse

Dataanalyse

Maskinmesterskolen Billede2

Maskinmester

Agrobiolog

Plante- og fødevarevidenskab

Starter i 2024

Veterinærvidenskab

Veterinærmedicin

Starter i 2024

Animal Science

Dyrevidenskab

Starter i 2024

Mærk pulsen - også din egen

I Viborg er der både puls og pusterum. Her er masser af naturoplevelser og muligheder for fællesskab og fordybelse. Uanset hvad du ønsker, har vi et fællesskab, der passer til dig.

Udforsk

Sub2 Pulsen Løber2

Karriereby Viborg - Gør dig klar!

Det er ikke tilfældigt, at vi taler om Karriereby Viborg. Du har nemlig god mulighed for at bestemme, hvordan din fremtid skal se ud. Find en karrierevej, der matcher dine ambitioner. Viborg har mulighederne – grib dem.

Udforsk

JES8742