Baggrundsbillede

Velkommen hjem

Vi ved, at bolig og transport betyder noget. De fleste af Viborgs uddannelser ligger så centralt, at det eneste, du behøver, er en cykel. Viborg har i øvrigt et stort udvalg af forskellige typer af bolig, så du kan vælge det, der passer til dig.

Sub2 Pulsen Cafe
Sub1 Grønkarriere1

Boliggaranti

I Viborg skal du ikke vente på en bolig. Vi gør det nemt for vores tilflyttere, og derfor har vi boliggaranti. Det betyder, at du er garanteret en bolig, når du flytter til Viborg for at studere. Kontakt BoligViborg eller Boligselskabet Sct. Jørgen for at høre mere.

Apple Design
JES8742
Bolig

Oversigt over boligmuligheder

I Viborg har vi en lang række forskellige boligmuligheder. Uanset om du ønsker at bo tæt på natur eller helt inde i midtbyen har vi boligen til dig. Vil du se udvalget af private lejeboliger? 


Klik her

Transport

Selvom det meste er i cykelafstand i Viborg, kan man få brug for anden transport. Her er både busser, tog og mulighed for at leje biler. Tjek RejseplanenBybusser i Viborg | Køreplaner (midttrafik.dk) eller GoMore | Privat Biludlejning, Leasing, & Samkørsel og få overblik over dine transportmuligheder.

Transport Stock