Baggrundsbillede
You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Velkommen hjem

Vi ved, at bolig og transport betyder noget. De fleste af Viborgs uddannelser ligger så centralt, at det eneste, du behøver, er en cykel. Viborg har i øvrigt et stort udvalg af forskellige typer af bolig, så du kan vælge det, der passer til dig.

Sub2 Pulsen Cafe
Sub1 Grønkarriere1

Boliggaranti

I Viborg har vi boliggaranti. Det betyder, at du er garanteret en bolig, når du flytter til Viborg for at studere. Kontakt

BoligViborg eller

Boligselskabet Sct. Jørgen

for at høre mere.

Apple Design

Skal du studere på AU Viborg?

Hvis du gerne vil bo tæt på Campus og naturen har Lund Boligudlejning boliger i Ørum, tæt på AU Viborg. 

Kontakt: 

lundbolig@gmail.com

Tlf: 22994210

Aarhus Universitet Foulum
JES8742
Bolig

Oversigt over boligmuligheder

I Viborg har vi en lang række forskellige boligmuligheder. Uanset om du ønsker at bo tæt på natur eller helt inde i midtbyen har vi boligen til dig. Vil du se udvalget af private lejeboliger? 


Klik her

Transport

Selvom det meste er i cykelafstand i Viborg, kan man få brug for anden transport. Her er både busser, tog og mulighed for at leje biler. Tjek RejseplanenBybusser i Viborg | Køreplaner (midttrafik.dk) eller GoMore | Privat Biludlejning, Leasing, & Samkørsel og få overblik over dine transportmuligheder.

Transport Stock