Baggrundsbillede
You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Mærk pulsen -
også din egen

I Viborg er der både puls og pusterum. Her er masser af muligheder for at nyde naturen og de landskaber, som istiden har skabt. Der er også mulighed for oplevelser, fællesskab og fordybelse. Uanset hvad du ønsker, har vi fællesskaber, der passer til dig.

Ta’ en badetur i Hald Sø, find fred og ro i Dollerup Bakker eller oplev det aktive kultur- og byliv. Pluk af de mange muligheder, Viborg har at byde på og form din egen hverdag – så den passer til dig.


Oplev Viborg som studieby

Sport Og Event Management
Sub2 Pulsen Løber2

Find ro i naturen

Naturen i og omkring Viborg er unik.

Oplev Dollerup Bakker som er formet af istiden, spis en frokost på Borgvold, oplev Mønsted Kalkgruber eller tag en vandretur på Kongenshus Hede.

Der er rig mulighed for at trække stikket og falde helt til ro. Lad naturen få dig helt ned i gear, også når hverdagen er hektisk.

Oplev Viborgs puls

Der sker altid noget i Viborg! Hvert år er der masser af spændende muligheder inden for både sport, musik, kultur, historie, sociale tilbud og meget mere. Der er plads til alle i Viborg, og der findes et utal af forskellige fællesskaber, du kan blive en del af. I Viborg får du selv lov at vælge, hvad, hvornår og hvordan – men vi har selvfølgelig sørget for, at du får en oversigt, så du ved, hvad du ikke må gå glip af. Læs videre og oplev både kultur, natur, fællesskaber samt bolig & transport. 

Dollerup Bakker Hald Sø Foto Jesper Maagaaard ½8

Natur

Sænk skuldrene, sæt hverdagen på pause og oplev Viborgs natur.

Sub2 Pulsen Cafe

Fællesskaber

Bliv en del af et fællesskab i Viborg. Mød nye mennesker, dyrk sport eller bliv frivillig. Valget er dit – læs mere om vores fællesskaber her.

Pressefoto3 (2)

Kultur & Oplevelser

Der sker altid noget i Viborg! Leder du efter dit næste event? Se her

Sub1 Grønkarriere1

Bolig & Transport

Vi ved, at bolig og transport betyder noget. I Viborg skal du ikke vente på en bolig – læs mere her.

Velkommen til Viborg!

Mangler du en oversigt over alt det praktiske?

Klik her 👇

 Her hvor vi bor 

Herhvorvibor KBV