Baggrundsbillede

Mangfoldighed af offentlige arbejdspladser

I Viborg har vi en lang række offentlige institutioner, myndigheder og uddannelsesinstitutioner. Vi har en stor mangfoldighed af jobs lige fra administrator og sagsbehandler til forsker, underviser og læge. Udover at være landets 10. største kommune er Viborg regionshovedsæde. Her er hospital og specialiserede enheder inden for sundhedsvæsenet, en juridisk ’højborg’ med bl.a. Vestre Landsret og flere juridiske styrelser, og internationale kontorer med administration af EU-midler og -programmer.

Krumtap i det danske forsvar

Vi er hjemsted for Flyvestation Karup, som er Nordeuropas største flyvestation og Danmarks største militære arbejdsplads. Flyvestationen huser bl.a. Flyveskolen, alle Forsvarets helikoptere og dele af Forsvarskommandoens tre værnskommandoer. Derudover har Midt- og Vestjyllands Politikreds en station i Viborg. Der er mange muligheder for at gøre karriere i Viborg. Udover de uddannelser som ligger i Viborg, har vi et tæt samarbejde med både Aarhus og Aalborg Universitet, hvor vi arbejder aktivt med muligheder for praktik og studierelevante jobs.

Uddannelser

Videregående uddannelser

Uddannelser

Videregående uddannelser

EA Dania Administrationsøkonom Web

Administrationsøkonom

Dataanalyse

Dataanalyse

Istockphoto 1057690406 612X612

HD – Organisation og ledelse

Istockphoto 950986656 612X612

HD – Regnskab og økonomistyring

EA Dania IT Teknolog Web

IT-teknolog

Erhvervsuddannelser

Erhvervsuddannelser

Kontor Eux

Business - kontor

Datatekniker Infrastruktur Eux

Datatekniker infrastruktur

IT Supporter

IT-supporter

Vestre Landsret (1)
COLOURBOX8672778

Arbejde inden for offentlig forvaltning og administration

En oversigt over virksomheder er på vej – indtil da kan du herunder se alle virksomheder i Viborg Kommune. Leder du efter noget specifikt, er du meget velkommen til at kontakte os på karriereby@viborg.dk eller 87 87 88 05.

 

Klik her
Istockphoto 1125578452 612X612