Baggrundsbillede
You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.
besøg-karriereby-viborg
om-connect-me

Erhvervsuddannelser

Asmildkloster Landbrugsskole

Du kan uddanne dig til landmand. Igennem hele uddannelsen er der fokus på det gode håndværk, ledelse, produktionsoptimering og udvikling.

En stor del af uddannelsen består af praktik, og du får løn under uddannelsen. Du har mulighed for at tage et praktikophold i udlandet.

Du kan også vælge at tage uddannelsen som en EUX.

Se film om uddannelsen til landmand

Asmildkloster

Business

Uddannelsen er for dig, der drømmer om egen butik eller en karriere inden for kontor eller administration. Du kan vælge EUD eller EUX Business med retninger indenfor butik, handel, event og kontor. 

Med en EUX Business får du både studentereksamen og erhvervsuddannelse i ét. På både EUD og EUX får du en uddannelse, hvor du kombinerer teoretisk undervisning med praktisk erfaring.

Du får løn under uddannelsen – og der er lærepladsgaranti på uddannelsen til handelsassistent.

Se film om uddannelserne på Mercantec Business

Mercantec

Bygge & Anlæg

Du kan uddanne dig til tømrer, anlægs- og bygningsstruktør, bygningsmaler, ejendomsservicetekniker og gulvlægger.

Uddannelserne har stort fokus på faglighed, og du får mulighed for at anvende de nyeste teknologier.

Skal du være tømrer eller gulvlægger, er det muligt at tage uddannelsen som EUX. Du får løn under uddannelsen – og der er lærepladsgaranti på uddannelsen til anlægs- og bygningsstruktør og gulvlægger.

Se film om uddannelserne indenfor Bygge & Anlæg

Mercantec

Gastronomi & Sundhed

Du kan uddanne dig til kok, ernæringsassistent, tjener eller bager - alle uddannelser med fokus på fødevarer, service og sundhed.

Du kan også blive EUX ernæringsassistent, hvor du både får en studentereksamen og erhvervsuddannelse i ét. Herefter kan du læse videre til fx diætist, sygeplejerske, kostvejleder og fysioterapeut.

Du får løn under uddannelsen – og der er lærepladsgaranti på bageruddannelsen.

Se film om uddannelserne på Gastronomi & Sundhed

Mercantec

Medieskolerne/Media College Denmark

På Medieskolerne/Media College Denmark kan du vælge mellem tre linjer: film- og TV produktionstekniker, fotograf eller webudvikler.

Som film- og TV produktionstekniker arbejder du med tilrettelægning, lys, lyd, optagelse og redigering. Som fotograf uddanner du dig inden for mode, reklame, portræt og bolig, og du arbejder med foto, video, lys, grafisk design mm. Som webudvikler arbejder du med planlægning, design, kodning af websites, webshops og webapps.

Se film om uddannelserne på Medieskolerne

Medieskolerne

Teknologi & Energi

Teknologi er fællesnævneren på uddannelserne til smed, industritekniker, elektronik-fagtekniker, VVS- energispecialist, personvognsmekaniker, elektriker, automatiktekniker, IT-supporter eller datatekniker.

Du kan også vælge at tage uddannelsen som EUX, hvor du oveni erhvervsuddannelsen får en studentereksamen.

Du får løn under uddannelsen – og der er lærepladsgaranti på automatiktekniker, elektronik-fagtekniker, industritekniker, personvognsmekaniker, VVS-energispecialist og smed.

Se film om uddannelserne indenfor Teknologi & Energi

Mercantec

Social- og Sundhedsskolen

Du kan vælge en erhvervsuddannelse som sosu-hjælper, sosu-assistent eller pædagogisk assistent. Du kan også tage en EUX Velfærd, hvor du kombinerer en erhvervsuddannelse med en gymnasial uddannelse. Alle uddannelserne veksler mellem skole og praktik og har stort fokus på både faglig og personlig udvikling.

Uddannelserne åbner mange døre med rig mulighed for videreuddannelse inden for sundhed eller pædagogik.

Se film om uddannelserne på Social- og Sundhedsskolen

Social- og Sundhedsskolen