Spændende nye uddannelser i Viborg

Bliv maskinmester i Viborg

Teknik er maskinmesterens DNA. Som maskinmester omfavner du stort set alle tekniske discipliner og kan finde hands-on løsninger på snart sagt alt i det daglige hos en virksomhed. Men som maskinmester, er du mere end teknik. Du er mere end teknik, fordi du spiller en vigtig i at omstille verdens og Danmarks energisystemer fra sort til grøn energi. Du er der, hvor energien produceres. Du leder, drifter og optimerer de energisystemer, der driver samfundet. Som maskinmester er du den, der holder produktionen og driften i gang ude i virksomhederne og industrien. Og du er den, der gennemskuer de tekniske anlæg og processer og finder ud af, hvor energispildet opstår, og hvordan du reducerer det.

Bliv softwareingeniør AR/VR i Viborg

På uddannelsen til softwareingeniør arbejder du med programmering og systemudvikling. Softwareingeniører er med til at forme vores fremtid med nye digitale løsninger og muligheder. Du kan finde arbejde i utallige brancher med udfordringer inden for software, hardware, udvikling, robotteknologi, innovation, kvalitet og strategi. Bliv softwareingeniør med specialisering i Augmented- og Virtual Reality. Fra 4. semester kan du specialisere dig i ARV/VR

Uddannelser

Uddannelse er nøglen til en bedre fremtid. Derfor arbejder vi sammen på tværs - fra grundskoler til ungdoms- og videregående uddannelser – for konstant at blive endnu bedre.