Baggrundsbillede

Viborg Creative City

I mere end 30 år har Viborg stået stærkt på animation, kreativitet og visuel fortælling. På den baggrund blev Viborg i 2020 som den første og eneste by i Norden udpeget som UNESCO Creative City inden for kategorien Media Arts.

Den visuelle industri er i kraftig vækst både nationalt og internationalt.

Viborg er en del af den nationale erhvervsklynge Vision Denmark og hjemsted for unikke uddannelser og en lang række virksomheder inden for den digitale visuelle industri.

Media Arts

Vi har uddannelser inden for mange forskellige medier – animation, film, TV, foto, web, spil, app, AR og VR. Vi har en af verdens mest anerkendte skoler inden for animation og den ene af landets to medieskoler. På det kreative område samarbejder vi bredt på tværs af uddannelser og erhverv for at skabe vækst og udvikling.

Vi udvikler os hele tiden, hvad enten det er en ny XR-uddannelse, toning af eksisterende uddannelser, velfærdsløsninger eller banebrydende virtuelle teater- og kunstoplevelser.

Uddannelser

Videregående uddannelser

Uddannelser

Videregående uddannelser

Character Animation

Character Animation

Computer Graphic Arts

Computer Graphic Arts

Graphic Storytelling

Graphic Storytelling

Graphic Storytelling

SW Ingeniør

Softwareingeniør - XR

Erhvervsuddannelser

Erhvervsuddannelser

PH 3802

Fotograf

PH 3866

Film- og TV-produktionstekniker

PH 3791

Webudvikler

Sub2+4 VR1
Bredbillede

Arbejde i den visuelle industri

Er du nysgerrig på karriere og jobmuligheder inden for den visuelle industri i Viborg, er vi parate til at hjælpe dig. Skriv eller ring til os på Karriereby Viborg Karriereby@viborg.dk eller 87 87 88 05.

Du kan også se hvilke virksomheder der er i området

Klik her

Sub2 Historier 2