Baggrundsbillede

Mange arbejdspladser

Sundhedssektoren i Viborg Kommune er stor. Regionshospitalet Viborg er et af de største i Region Midtjylland, og sundhed, pleje og omsorg er en af kommunens største opgaver. Vi har også specialiserede arbejdspladser som Vestdansk Center for Rygmarvsskade og Regionspsykiatrien Viborg.

Som uddannelsessted for mange læger arbejder Regionshospitalet Viborg tæt sammen med medicinstudiet på Aarhus Universitet, og både kommunen og regionen har elev- og praktikaftaler med sygeplejerske- og sosu-uddannelserne.

Fokus på nye teknologier

I Viborg har vi et skarpt fokus på brugen af nye digitale teknologier både i undervisning og i pleje. Erhvervslivet, hospitalet og kommunen har sammen etableret Test- og Udviklingscenter for Velfærdsteknologi, hvor vi samarbejder om udvikling og implementering af velfærdsteknologiske løsninger, der tager afsæt i brugernes behov.

Derudover bruger vi vore styrker inden for animation og visuel formidling til at øge tilgængeligheden af viden og understøtte læring hos både studerende og brugere.

Uddannelser

Videregående uddannelser

Uddannelser

Videregående uddannelser

Dataanalyse

Dataanalyse

Istockphoto 1189907769 612X612

Sundhedsadministrativ koordinator

Via Sygeplejerske

Sygeplejerske

Erhvervsuddannelser

Erhvervsuddannelser

Ernaeringsassistent

Ernæringsassistent

Sosu Assistent

Social- og sundhedsassistent

Sosu Hjælper

Social- og sundhedshjælper

Istockphoto 1170740969 612X612
Sosu Hjælper

Arbejde i sundhedssektoren

Er du nysgerrig på karriere og jobmuligheder inden for sundhedssektoren i Viborg, er vi parate til at hjælpe dig. Skriv eller ring til os på Karriereby Viborg Karriereby@viborg.dk eller 87 87 88 05.

Du kan også se hvilke virksomheder der er i området

Klik her

Istockphoto 1297709582 612X612